Eksempler

- fra LinkedIn

Herunder finder du en række korte eksempler på, hvordan værktøjerne i lingvistisk analyse og efterforskning kan anvendes.

Eksemplerne kan basere sig på enkelte og isolerede udsagn, som er taget ud af en større sammenhæng og kontekst. Da yderligere materiale muligvis ikke har været tilgængeligt, kan analyserne give et ufuldstændigt billede. Eksemplernes formål er således alene at give et indblik i værktøjernes praktiske anvendelse.

Analyserne er et udtryk for min faglige vurdering af udsagnet og skal ikke betragtes som værende endegyldige sandheder eller konklusioner.

OBS: NOGLE EKSEMPLER VIRKER IKKE MED BROWSEREN, FIREFOX

Kilde.

TRANSSKRIPTION:

JOURNALISTEN

”Kronprins Frederik, hvordan har De det med, at deres bror er blevet så påvirket af den beslutning, Dronningen har truffet øh i forbindelse med hans børns titler?”

KRONPRINS FREDERIK

”Det er jo trist at se, hvor berørt, han er blevet af…af beslutningen hér. Øhh, det gør selvfølgelig et indtryk på en – på en anden bror [MIG]. Hans eneste [MIG]. Og min eneste [MIN BROR].

Øhhhm, men altså…Majestæten, min mor har taget en beslutning som øhh er hendes øh alene. Og det har jeg forståelse for. Og jeg er jo selv selvfølgelig interesseret i, at det danske monarki fri..øh blir’ så fornyet eller hvert fald holder sig slank med tiden.”

KILDER:

Kilde 1.
Kilde 2.
Kilde 3.

(Citaterne kan ikke bekræftes ordret. De er sandsynligvis ikke 100% korrekt oversat og transskriberede. Jeg mener dog ikke, at det er af væsentlig betydning, da de mange udsagn er yderst entydige i deres budskab.)

2 ekstra citater:

“Where did you get the figure “100,000 Russian troops” that you say are deployed at the Ukrainian-Russian border? We never SHARED this statistic, nor have we ever CONFIRMED it.”

Rusland har aldrig DELT eller BEKRÆFTET denne statistik. Det betyder bestemt ikke, at den ikke er korrekt.

“Had it not been for… Russia and Ukraine would have lived as good neighbors engaged in mutually beneficial cooperation up until this day.”

Vasily Nebenzya bekræfter, at Rusland og Ukraine IKKE lever som bedste naboer.

error: Indholdet er beskyttet !!
Scroll to Top