Nyhed!TRUE CRIME WORKSHOP

- intensiv og spændingsfyldt læring med dig selv som aktiv deltager

Nu har du muligheden for at teste dine evner som lingvistisk efterforsker og afprøve de samme værktøjer, som bruges af bl.a. amerikansk politi til at efterforske og opklare forbrydelser.

På workshoppen efterforsker vi et udsagn fra en ægte kriminalsag og analyserer det sammen ved hjælp af værktøjerne fra Lingvistisk Analyse & Efterforskning.

Det betyder, at du selv kommer til aktivt at bidrage til vurderingen af 

1.  Hvad personen siger med sine ord
2. Om personen er troværdig

Vi kigger også på ord og formuleringer, som afslører personens følelser, samt om personen forsøger at skjule information.

Det giver dig en intensiv forsmag på, hvad det vil sige at efterforske sproget, ligesom du vil få viden om konkrete metoder, der er funderet i den seneste nye forskning.

Workshoppen kræver ingen forudgående kendskab til fagområdet. Jeg guider dig godt igennem sagen og sørger for, at vi kommer i mål med vores sproglige efterforskning.

LINGUALYZE Billede21

Det siger deltagerne

Fakta om workshoppen

PRIS

560,00 kr. ekskl. moms (700,00 kr. inkl. moms).
Ved bestilling af 2 eller flere pladser gives 10% rabat.

UNderviser

Lingvistisk efterforsker, Anja Høll Greisen.

Varighed

Ca. 2 timer (Se under den specifikke workshop nedenfor).

Sted

Live – Online via Zoom (du får tilsendt et link og behøver ikke selv at have abonnement).

Antal deltagere

Maks. 15.

SÅDAN FOREGÅR TRUE CRIME WORKSHOPPEN

Undervisningen vil tage udgangspunkt i en PowerPoint-præsentation bl.a. indeholdende et videoklip. Du modtager først en kort introduktion til fagområdet, Lingvistisk Analyse & Efterforskning, og herefter skal vi først se og dernæst analysere videoen sammen. Når analysen er færdig, vil du få faktuel viden om sagen. Vi kigger herefter på, hvordan denne viden hænger sammen med fundene og resultaterne fra vores sproglige efterforskning.

Forudsætninger for deltagelse

Efter workshoppen

Du har mulighed for at ”blive hængende” efter workshoppen, hvis du har lyst til at stille spørgsmål eller gerne vil have uddybet noget.

ER WORKSHOPPEN RELEVANT FOR MIG?

- Jeg er jo ikke politiefterforsker…

Undervisningen henvender sig til ALLE, som ønsker viden om, hvordan troværdighed og utroværdighed kommer til udtryk gennem sproget.

Undervisningen tager udgangspunkt i amerikanske kriminalsager af den årsag, at sproglig utroværdighed bliver ekstra tydelig i situationer, hvor mennesker har meget enten at miste eller vinde. Og det har mennesker, når de enten som uskyldige eller skyldige er anklaget for en alvorlig forbrydelse. Derfor er kriminalsager særligt velegnede i læringssammenhænge.

En anden årsag til, at undervisningen tager udgangspunkt i amerikanske kriminalsager er, at lignende materiale af juridiske årsager ikke er tilgængeligt i Danmark.

Værktøjerne vil dog være nemme at omsætte til andre situationer. Læringen kan således anvendes af ALLE mennesker og indenfor ALLE brancher. Og det bør den også. 

For hvornår er det ikke vigtigt at vide, om mennesker fortæller sandheden?

WORKSHOPS AFHOLDES FØLGENDE DAGE

(opdateres løbende)

WORKSHOP 1 - sagen ”Orange”

LEDIGE PLADSER

Torsdag den 13. juni 2024, kl. 17.00 – 19.00

WORKSHOP 2 - sagen ”Suicide or Murder?”

LEDIGE PLADSER

Søndag den 9. juni 2024, kl. 09.30 – 11.45

WORKSHOP 3 - kommer snart

LEDIGE PLADSER

Søndag den 26. november 2023, kl. 09.30 – ca. 11.30

Tilmelding

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

For skræddersyede branchespecifikke kurser, workshops og undervisning kontakt mig direkte på tlf. 5070 1458 eller mail anja@lingualyze.dk

error: Indholdet er beskyttet !!
Scroll to Top