Kontakt

Portræt 17. december 2019 Horten 2_creme

Mit navn er Anja Høll Greisen, og det er mig og mine kompetencer, du får adgang til, når du kontakter LINGUALYZE.

Jeg har årelang erfaring i efterforskning indenfor svindel, bedrag og illegale aktiviteter – både i kraft af mit arbejde som civilt ansat ved politiet og PET samt som privat efterforsker og mit arbejde med inkassovirksomhed.

Jeg har gennem flere år forestået interviews bl.a. som udekørende inkassokonsulent og har ligeledes givet møde i flere hundrede sager i fogedretten, hvor jeg har foretaget afhøringer under strafansvar. Det har givet mig solid praktisk erfaring med mennesker i konflikt og krise og et bredt kendskab til de psykologiske mekanismer ved menneskelig adfærd.

Jeg er uddannet af førende eksperter med politi- og militær baggrund, som også underviser ansatte hos bl.a. FBI og CIA.

Jeg er uddannet i Statement Analysis hos Mark McClish, Scientific Content Analysis (SCAN) ved Laboratory for Scientific Interrogation Inc., Reid afhøringsteknik, Orbit interviewteknik ved CPIO Council of Professional Investigators Ontario samt Enhanced Elicitation, Strategic Interviewing og Empathetic Negotiation hos Lena Sisco, The Congruency Group.

Jeg har foretaget omfattende studier indenfor udsagns- og indholdsanalyse og relaterede fagområder, ligesom min uddannelse også indbefatter:

I forbindelse med min løbende kompetenceudvikling har jeg udført analyser til amerikansk politi. Jeg er også tilknyttet forskellige internationale netværk af både forskere og analytikere, som foretager sparring og vidensdeling på området.

LINGUALYZE er desuden medlem af Cold Case Foundation i USA, hvis opgave er at efterforske henlagte, uopklarede sager om personfarlig kriminalitet.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil vide mere?

Så giv mig et kald. Send mig en mail. Brug kontaktformularen…eller forbind med mig på LinkedIn og få løbende gratis viden om troværdighed.

Book en 20 min. personlig samtale

- Gratis og uforpligtende

Når du sender informationer til LINGUALYZE, behandles dine personoplysninger. Du kan læse herom i privatlivspolitikken.

”Så længe et menneske har noget at miste,

vil bedrag altid være en mulighed”

Anja Høll Greisen, lingvistisk efterforsker

error: Indholdet er beskyttet !!
Scroll to Top